VOT DE CENSURA 2017

Els socis decidim

Li informem que les dades personals recaptades mitjançant aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, seran incorporades al fitxer degudament inscrit al Registre General de Protecció de Dades de la “Agencia Española de Protección de Datos”, del que és responsable AGUSTÍ BENEDITO I BENET, amb domicili social a: Pg. Gràcia, 28 4t 2ª – 08007 BARCELONA, NIF 37742573X, amb la finalitat de gestionar la recollida de les adhesions per presentar una moció de censura a la junta directiva del FC BARCELONA, facilitar i gestionar la recollida de signatures, així com, per aquells que hi estiguin interessats, l’enviament d’informació d’actualitat o interès relativa al Barça, fins i tot per mitjans electrònics. En qualsevol moment oposar-se a aquest tipus d’enviaments, enviant un correu electrònic a l’adreça info@votdecensura2017.cat indicant a l’assumpte “BAIXA DE LA LLISTA DE DISTRIBUCIÓ”, o bé en l’opció corresponent en rebre una comunicació electrònica.
Així mateix, podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, d’oposició (Drets ARCO), en els termes establerts per la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD), presentant o enviant una sol·licitud per escrit, dirigida a: Pg. Gràcia, 28 4t 2ª – 08007 BARCELONA, acompanyada d’una fotocòpia del seu DNI o document acreditatiu equivalent i indicant a l’assumpte “PROTECCIÓ DE DADES”.
En compliment del deure d’informació contemplat a l’article 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI), li comuniquem que el titular del Lloc Web és AGUSTÍ BENEDITO I BENET propietari d’aquest domini. Com a dades de contacte pot utilitzar l’adreça postal o mail abans indicat i el telèfon de contacte que s’indica al propi web. L’esmentat domini d’Internet votdecensura2017.cat es troba inscrit al registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat del Lloc Web.

Tornar a l’inici